Campus Service

Parkering

Parkeringsregler - campus aalborg

Reglerne vedrørende parkering har været gældende siden 1. februar 2007. Der kan påregnes rundering af P-vagter. Reglerne er pålagt Aalborg Universitet af Aalborg kommune og følger kommunens regler om offentlig parkering.

Se gældende regler om parkering her

 

Parkeringspladser - Campus aalborg

Parkering skal fortrinsvis ske på de store parkeringspladser vest for Pontoppidanstræde, nord for Fibigerstræde, syd for Kroghstræde, syd for Thomas Manns Vej og på Fredrik Bajers Vej. På disse pladser er der fri parkering uden tidsbegrænsninger.

Inde på universitetsområdet er der opmærket et begrænset antal P-pladser. Parkering er kun tilladt på de opmærkede pladser. Hvis man parkerer udenfor de opmærkede pladser, risikerer man at blive noteret af P-vagterne.

 

Parkeringstilbud i Aalborg C

Som AAU-ansat eller -studerende kan du for 350 kr. pr. måned benytte Q-parks parkering ”Kulturen” ved Musikkens Hus i hverdagene kl. 07.00–18.00. Bemærk, at du selv indgår en aftale med Q-park, og at AAU ikke er forpligtet over for parterne.

Kontakt Q-park

 

Handicap parkering

P-pladserne er til benyttelse for alle handicapbiler. Det er ikke muligt at reservere en P-plads til et bestemt bilnummer.

Parkerede handicapbiler skal have et handicapskilt i forruden. Hvis der bliver behov for flere handicappladser bedes man rette henvendelse til campus@adm.aau.dk

 

parkeringslicens påkrævet  ved novi

På parkeringspladserne ved NOVI på Niels Jernes Vej 6,8, og 10-14 samt Alfred Nobels Vej 21-27 er der pr. 01.04.2018 rundering af Q-Park-vagter og  påkrævet parkeringslicens. Læs mere her

Ansatte på AAU kan få parkeringslicenser ved henvendelse til Facility SupportTeam Øst, fsto@adm.aau.dk med oplysning om navn, arbejdsmail og bilens registreringsnummer.

Studerende kan ikke få parkeringslicens.

 

P-tilladelser til institutbiler

Hvis der er behov for plads til institutbiler kan der eventuelt anvises (nye) pladser af Campus Service. Sådanne pladser vil blive skiltet med ”Privat parkering” og bilnummer. Etablering vil blive for instituttets egen regning. 
Endvidere kan der søges særlig P-tilladelse, som giver lov til at parkere udenfor de opmærkede P-pladser. Tilladelserne er beregnet til servicebiler, f.eks. institutbiler, samt interne og eksterne håndværkere, som har behov for at parkere tæt ved en given indgang. Sådanne tilladelser vil være tidsbegrænsede.

Ansøgning om tilladelse rettes til Campus Service, Mary Christensen, tlf. 9940 9542