Campus Service

Rengøring

Rengøring på aau

Rengøringen på AAU varetages pr. 01.08.2017 af Alliance+
AAU's Contract Manager er ansvarlig for løbende tilsyn og opfølgning på kontrakter.

Har du spørgsmål vedrørende rengøring, kan du i første omgang rette henvendelse til teamlederen for Facility Support i det område, spørgsmålet gælder.

Se Facility Support kontorer

Nedenfor kan kan du læse mere om Alliance+ og beskrivelse af rengøringsydelserne på AAU.

 • +

  Dørmærkater

  Alle lokaler er forsynet med dørmærkater, som viser hvilken rengøring, der er aftalt for det enkelte lokale.

  eksempler på dørmærkater

 • +

  Præsentation af ALLIANCE+

  ALLIANCE+ er en af de førende selvstændige leverandører af facility løsninger i Skandinavien. Vores hovedkvarter ligger i København, og vi har kontorer i hele Danmark, Norge og Sverige. Vi har mere end 4.000 højtuddannede og passionerede medarbejdere ansat i Skandinavien, der dagligt servicerer mere end 3 millioner kvadratmeter svanemærket rengøring og mere end 7.000 gæster i vores personalerestauranter.

  Vores formål er at levere “Facility solutions for and by people who care”. Vi indgår partnerskaber med kunder, der bekymrer sig om kvalitet og om at skabe det bedste arbejdsmiljø for deres medarbejdere. Vores kunder omfatter nogle af de største virksomheder i Norden såvel som mellemstore virksomheder, detailkæder og butikker, hoteller og den offentlige sektor.

  alliance+ på instragram

  #allianceplus

  Vi er stolte af vores fag, og vores medarbejdere bidrager hver dag til at gøre hverdagen bedre for virksomheder, gæster, kunder, børn og voksne. Du kan få et indblik i vores hverdag ved at følge os på Instagram, hvor du finder os som Allianceplusdk eller læse mere på vores hjemmeside www.allianceplus.dk

 • +

  Teknisk kravspecifikation

  Kravspecifikationen er udarbejdet i forbindelse med rengøringsudbuddet og beskiver de ydelser, AAU har aftalt med Alliance+

  se teknisk kravspecifikation

 • +

  Kontakt til alliance+

  • Tilsynsfunktionær Jane Sommer Vinter,  AAU Campus Aalborg City
   jsv@allianceplus.dk
   Tlf. 4191 5024
  • Tilsynsfunktionær Flavius Catalin Cailean, AAU Campus CPH
   fcc@allianceplus.dk
   Tlf. 6040 3010