Campus Service

Rengøring

Rengøring på aau

Rengøringen på AAU varetages pr. 01.07.2021 af ISS.

AAU's Contract Manager er ansvarlig for løbende tilsyn og opfølgning på kontrakter. Har du spørgsmål vedrørende rengøringkontrakten, kan du rette henvendelse til cleaning@adm.aau.dk.

Fejl og mangler vedr. den daglige rengøring skal indrapporteres i Building Support. På den måde sikres det, at henvendelsen når frem til ISS.

Yderligere information

 • +

  Dørmærkater

  Alle lokaler er forsynet med dørmærkater, som viser hvilken rengøring, der er aftalt for det enkelte lokale.

  beskrivelse af dørmærkater

 • +

  Præsentation af iss

  People make places

  ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Vi er flere end 400.000 medarbejdere globalt og 7500 i Danmark, der er eksperter inden for cleaning, food, technical services og workplace. Nøgleordet, der binder os sammen, er service.

  Connecting people and places to make the world work better

  Vi forstår alle aspekter af brugeroplevelsen, da vi arbejder med kunderne, side om side, dag efter dag. Alle ISS-medarbejdere ude hos kunderne hører til vores organisation. De er veluddannede, har korrekt udstyr og er i stand til at takle de udfordringer og muligheder, der opstår.

  Vores medarbejdere skaber exceptionelle serviceoplevelser, der får verden til at fungere bedre. De repræsenterer ISS og fungerer som drivkraft for utallige virksomheder over hele verden. Vi behandler alle virksomheder, vi arbejder i, som vores egne! Vi hjælper vores kunder med at nå deres mål, hvad enten det er hospitaler, der helbreder deres patienter; virksomheder, der producerer den næste store innovation; eller lufthavne, der sørger for, at passagerer kommer hjem til deres familier.

  We believe that people make places and places make people.

  Lige fra strategi til drift samarbejder vi med kunderne for at kunne levere arbejdspladser, der arbejder, tænker og giver. De vælger os, fordi vi skaber, leder og vedligeholder miljøer, der gør livet lettere, mere produktivt og behageligt.

  Vores medarbejdere viser omsorg for de mennesker, de hjælper. De skaber hyggelige steder, der leverer og begejstrer. Alle ISS-medarbejdere ude hos kunderne hører til vores organisation. De er velkvalificerede, ressourcestærke og motiverede - og deres arbejde er af høj kvalitet.

  Vi arbejder med kunderne hver dag, side om side, og opnår derfor en forståelse af alle aspekter af kundeoplevelsen. Vi gør brug af data, indsigt og viden til at udvikle innovative strategier og intelligente løsninger. Sådan imødegår vi de komplekse realiteter inden for levering af serviceydelser. Det gør det nemmere for os at styre risici, reducere omkostninger og sikre ensartethed. 

  Som en global virksomhed med tradition for retfærdighed, lighed og inklusion sørger vi for, at vores medarbejdere er i stand til at håndtere problemer og udnytte muligheder, når de opstår. Vi ser det som vores opgave at hjælpe vores kunder med at nå deres mål. Vi er der for at hjælpe - uanset om det drejer sig om hospitaler, der skal helbrede patienter; virksomheder, der skal forbedre produktiviteten; lufthavne, der skal sende passagerer afsted; eller produktionsanlæg, der skal fremstille produkter.

  People make places and places make people. Vi ved, at når vi gør vores arbejde rigtigt, forbedrer vi menneskers liv og får verden til at fungere bedre - og det er netop det, der driver os.

 • +

  Kontakt tilsynsførende

  ISS har 6 tilsynsførende, som dækker hver sit område på AAU:

  hele aalborg

  Lene Christensen, lene.christensen@dk.issworld.com, tlf. 61972838
   

  Hovedcampus vest

  NN@dk.issworld.com, tlf.
   

  hovedcampus øst

  Mona Larsen, mona.larsen@dk.issworld.com, tlf. 61972826
   

  Campus city

  Jes Johansen, jes.johansen@dk.issworld.com, tlf. 61972847
   

  Campus Esbjerg

  Fatima Gojak, fatima.gojak@dk.issworld.com
   

  campus københavn

  NN@dk.issworld.com, tlf.

 • +

  Prisliste på tilkøb af serviceydelser

  Det er muligt at tilkøbe ekstra service hos ISS. Det kan fx være service i køkkener, rengøring af kaffemaskiner m.v.

  se ydelser og priser her

 • +

  Rengøringsydelser - Teknisk kravspecifikation

  Kravspecifikationen er udarbejdet i forbindelse med rengøringsudbuddet og beskiver de ydelser, AAU har aftalt med ISS

  se teknisk kravspecifikation